NOUTATI / EVENIMENTE

 • Conferința „Migrație și schimbare socială în Europa de Est”

  03.04.2019

  BEARR Trust în parteneriat cu Universitаtea Liberă Internațională din Moldova (ULIM) organizează Conferința Internațională „Migrație și schimbare socială în Europa de Est” care va avea loc la ULIM, Chișinău, pe 11-12 aprilie, 2019. La eveniment vor lua cuvânt experți invitați de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, alături de universitari, cercetători și reprezentanți ai organizațiilor internaționale. Conferința își propune să fie un eveniment extrem de practic și participativ destinat ONG-urilor mici și mijlocii din Moldova.

 • Conferință de Psihoterapie Psihanalitică de Familie - Bilingvia

  01.04.2019

  În premieră, în Republica Moldova va avea loc un eveniment internațional – congres dedicat psihoterapiei de cuplu și de familie, destinat psihoterapeuților, psihologilor, psihopedagogilor, asistenților sociali și psihiatrilor, precum și celor interesați de aceste subiecte sau domenii. Acest eveniment este organizat de Asociația Internațională de Psihanaliză a Legăturilor de Cuplu și Familie din Franța (Association Internationale de Psychanalyse de Couple et de Famille – AIPCF) în împreună cu Asociația Romana de Psihanaliza a Legaturilor de Grup si Familie (EPR) la Chișinău în perioada 12-14 aprilie.

 • Conferință Științifică Internațională „Preocupări contemporane ale științelor socio-umane” ediția a IX-a

  08.11.2018

  A IX-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale Preocupări contemporane ale științelor socio-umane va avea loc la 6-8 decembrie 2018. Organizatori: Facultatea Științe Sociale și ale Educației, Școala Doctorală Științe Economice, Sociale și Tehnologii Informaționale, în parteneriat cu instituții academice din țară și de peste hotare.

 • Simpozionului Naţional KREATIKON: CREATIVITATE-FORMARE-PERFORMANŢĂ

  15.02.2018

  Facultatea Științe Sociale și ale Educației - Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Facultatea de Psihologie, Ştiinţele Educaţiei și Asistență Socială, împreună cu Centrul de Consiliere Educaţională şi Formare Creativă “Ion Holban” - Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi și Şcoala Gimnazială “Alexandru Vlahuță” din Iaşi, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Psihopedagogie Specială, Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” din Chișinău, Facultatea de Științe ale Educaţiei, Psihologie şi Arte - Universitatea de Stat “Alecu Russo” din Bălți, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport din Chișinău, Centrul Psiho-Socio-Pedagogic din Chișinău, Inspectoratul Școlar Județean Iaşi şi Colegiul Tehnic “Ion Holban” din Iaşi, vă invită să participați la a XIV-a ediție a Simpozionului Naţional KREATIKON: CREATIVITATE-FORMARE-PERFORMANŢĂ. Simpozionul se va desfășura în perioada 23- 24 martie 2018, la sediul Facultății Științe Sociale și ale Educaţiei - Universitatea Liberă Internaţională din Moldova, Chișinău

 • Conferință Științifică Internațională „Preocupări contemporane ale științelor socio-umane”

  06.11.2017

  A VIII-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale Preocupări contemporane ale științelor socio-umane va avea loc la 8-9 decembrie, 2017. Organizatori: Facultatea Științe Sociale și ale Educației, Școala Doctorală Științe Umanistice, Politice și ale Comunicării, Școala Doctorală Științe Economice, Sociale și Tehnologii Informaționale, în parteneriat cu un șir de instituții academice din țară și de peste hotare.

 • Colocviul Științific Internațional Psihologia socială în secolul XXI: provocări, tendințe, perspective

  02.05.2017

  Înregistrarea pentru participare la Colocviul Științific Internațional Psihologia socială în secolul XXI: provocări, tendințe, perspective va avea loc la 4 mai 2017 (10.30-11.00), adresa: Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab 52 (ULIM), Aula Magnifică, bl. 3, et. 4. Pentru informație adresați-vă la tel. +37368850250 (Svetlana Rusnac), +37379243169 (Balan Ecaterina). Participarea la colocviu în calitate de audient este creditată cu 10 credite (certificat de participare).

 • Acțiune de caritate Din inima ULIM

  05.04.2017

  În data de 28 aprilie 2017, Facultatea Psihologie, ȘE și AS organizează acțiune de caritate cu scopul de a contribui la sprijinul social al grupurilor aflate în situații dificile.

 • Programul Conferinței Științifice Internaționale „Preocupări contemporane ale științelor socio-umane în contextul transformării de mentalități" Ediția a VII-a

  05.12.2016

  Programul conferinței și înscriere la workshop-uri

 • Afisate 1 - 8 din 40 Articole | Pagina 1 din 5

  < inapoi     12345     inainte >


  Arhiva